lördag, maj 10

No pain, no gain?

Första sittningen för min första tatuering blev en lyckad sådan. Vi höll på i ungefär två och en halv timma, alla konturer är dragna och ungefär en fjärdedel av den svarta färgen är ifylld. Kommer förmodligen att färdigställa tatueringen vid nästa sittning, möjligtvis lägga in en tredje mest för att finputsa den och raka till linjerna om det skulle behövas. För att besvara den klassiska frågan, ”Gjorde det ont?”, så blir nog svaret: Njae. När han gjorde konturerna på ryggen, d.v.s. mest bara dra raka streck, så kändes det knappt. Kändes mest bara när han körde över en knota/ben samt skulderbladen, då blev det särskilda vibrationer som var lite obehagliga. Däremot när han senare började fylla i med den svarta färgen gjorde det lite mer ont då han använde sig av någon sorts skrapteknik. Men överlag så gjorde det inte speciellt ont och jag råder alla som har funderingar kring att göra en gaddning på ryggen till att göra det.

Det jobbigaste med hela detta projekt, förutom att behöva be någon tvätta/smörja ryggen ett par gången om dagen och att ryggen känns lite som om man bränt sig rejält ute i solen, kommer snarare att bli att vänja sig vid att sova på mage! Haha. Första natten blev en katastrof, varför detta inlägg skrivs så här tidigt. Har väl sovit sammanlagt en timma på hela natten. Och det kliar ganska rejält och man får ju absolut inte klia på tatueringen då den mer eller mindre är ett stort öppet sår.

Hur blev resultatet då? So far, so good. Är helnöjd med storleken (omkring 60 cm bred över axlarna, ungefär 20 cm hög) och tatueraren har verkligen gjort ett grymt jobb så här långt med själva tatueringen. Hoppas bara jag får tid hyfsat snart för att färdigställa den…

Inga kommentarer: